Visa avancerad sökning

Hundraser A-Ö    

Avtal & villkor


På kennel.se
Som kennel ska du bedriva en seriös hunduppfödning. Oseriösa kennlar tas utan förvarning bort från Kennel.se. Annonser som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan verka stötande är inte tillåtna. Vi tillåter inte heller marknadsföring av verksamheter som inte har med själva kenneln att göra, ej heller hänvisningar eller länkar till verksamheter som på något sätt kan konkurrerar med Kennel.se. Vi förbehåller oss rätten att redigera eller direkt ta bort annonser vi anser innehålla olämpligt material eller som bryter mot dessa enkla annonsregler och/eller svensk lagstiftning. Dubbletter av kennlar får inte heller förekomma, dvs. en kennel får inte annonseras i flera olika annonser samtidigt. Vi ansvarar inte för annonsen och inte för annonsens innehåll. Annonsören är personligen ansvarig för sin annons. Annonsörer äger inte i något fall rätt att rikta krav mot kennel.se pga. driftstörning eller andra fel. Kennel.se är inte involverade i själva kontakten mellan köpare och säljare och tar ej heller något ansvar för denna.

Drift & cookies
Kennel.se ansvarar ej för att tjänsten alltid är i drift. Vi avsäger oss ansvaret för tekniska fel. Pengar återbetalas ej. Kennel.se använder sig av Cookies endast för att ha koll på din inloggning osv.

Säljare / Köpare
Kennel.se är endast en annonssida, inte återförsäljare. Kennel.se är inte involverade i själva kontakten mellan köpare och säljare och tar ej heller något ansvar för denna.

Medlemskap
När du registrerar dina medlemsuppgifter så samtycker du till att vi sparar dessa i vår databas. Alla betalning sker idagsläget via Payson.

Omdömen
Ett omdöme är en hundköpares personliga åsikt och dessa återspeglar inte alltid verkligheten. Kennel.se kan inte avgöra om ett omdöme är rättvist eller inte. Vi plockar bara bort omdömen i mycket specifika fall. Ser du ett omdöme som verkar falskt eller vilseledande så ska det anmälas till kennel.se för granskning. En kennel kan alltid skriva en kommentar till sitt omdöme. Kenneln kan också rapportera omdömen till kennel.se. Du är medveten om att både positiva och negativa omdömen kan skrivas. Du får ett mail till din e-postadress när ett omdöme om din kennel är skrivet och det är ditt ansvar att rapportera ett orättvist omdöme för borttag. Vi ansvarar inte för det som skrivs om din kennel.

Upphovsrätt
Det är inte tillåtet att ta bilder från andra annonser eller från Internet utan annonsörens medgivande. Dessa kan vara skyddade under upphovsrättslagen. Annonsören är personligen ansvarig för sin annons och det som publiceras. Bilder kan publiceras med en vattenstämpel från kennel.se för att förhindra att bilderna används i andra sammanhang. Alla rättigheter till annonstext och bilder överlåts från annonsören till kennel.se under annonsperioden. Du är själv ansvarig för din bilduppladdning så använd bara bilder som du fotograferat själv.

Övrigt
Kennel.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra, lägga till eller ta bort delar av Avtalet. Villkoren gäller för alla besökare på Kennel.se. Reglerna finns för att hålla en hög kvalitet på annonserna på kennel.se. Reglerna uppdateras löpande. Kennel.se äger rätten att säga upp avtalet om abonnenten har brutit mot någon av punkterna. Vi betalar aldrig tillbaka inbetalda avgifter. Detta gäller även om sajten havererar, läggs ner eller säljs.